SKÖNT



lägge rupp lite sköna bildeR:D







 HÄRLIGA BILDER!


Måndag:D



Hej alla glada=)! Idag har jag inte så mycket mer att säga än att jag sålde 4 avtal på jobbet känns jäkligt bra asså:D!! Och att jag övningsskörde både till och från jobbet känns bra, vill ju ha mitt jäkla körkort snart!
Tack och hej puss på er alla<3


SKOR!



 Köpte dessa stövlar idag!
Mina nya älsklingar<3

Onsdag

Idag skulle vi på utflykt med skolan, "jippi jätte kul"! Skulle yra runt i södertälje och hitta massa saker i staden. Skulle leta efter de Biologiska Museet, som ingen hade hört talats om. Tog en timme för att hitta skiten haha. Efter det åkte jag till min moser och tog det lungt innan det va r dags för jobb. Får ju panik på alla sura människor man ringer haha!

PUSS OCH KRAM / Izabella

GILLINGE

Idag har jag varit på Gillinge, det va grymt kul asså!! De flesta klarade det, men en stackare klarade de inte. Tyckte synd om människan.
Här är mitt diplom=)



AVKLARAT!

Gårdagen

Hej alla glada, jag har inte skrivit på länge. Är inte så stor datanörd längre haha, men jag ska iallfall säga att jag hade en underbar dag/kväll igår. Va med mor, Pia och syster i stockholm och hade de trevligt. Satt bla på ett uteställe i Kungsan och titta på alla fjortisar. Helt sjukt hur vissa ser ut asså! Sen tog jag och min söta syster tåget hem, då blev jag upphämtat av Malin. Vi åkte hem till henne och där blev de fest, med hennes bors polare. Mycket trevligt!

KRAM/ Izabella

18 årsdagen




 Liten blir "STOR" haha



 Förfest hos mig:D (Oliver&Jennifer)


 
 Oliver, Jennifer  & Emelie



Basse & Jonis



Jonis & Malin J



Vet inte vad Malin kollar på xD



Malin i centrum xD



Malin B superstar



Emelie & Malin B



Malin & Jag:D



Cp tunga xD!



Jag&Jennifer =)



Jag&Jonis



HAHA<3



 Hahah FINT!!



Kusinerna =)



Kusinerna<3



haha

Mer kommer att komma;)


RSS 2.0